BejelentésDECO-FOAM Üzlet FÜGGÖNY KARNIS LAKÁSTEXTIL TAPÉTA STUKKÓ
4029 Debrecen, Cegléd u. 1. 52/786-870

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Függöny:tapéta


Biztosan Ön is egyetért azzal, hogy egy otthon hangulatának, stílusának kialakításában meghatározó szerep jut a különféle fényáteresztő és sötétítő függönyöknek, valamint ezek kiegészítőinek. A folyamatosan változó trendek világában és a függönyök varrási, kialakítási technikái között nehéz eligazodni. Válasszuk ki együtt az Önnek legmegfelelőbb megoldást!


Karnis:


A különféle függönyök, lakástextilek elengedhetetlen tartozéka a karnis. Manapság már a karnisok is a lakberendezés tárgyaivá váltak, és hagyományos funkcióik mellett az otthon hangulatának, szépségének is fontos elemei. Különböző színű, anyagú, formájú karnisokból választhatja ki a textilekhez  legjobban illő tartószerkezeteket, karnisokat.


Tapéta:


A kínálatunkban megtalálható holland, belga, német és francia tapéták nemcsak különleges szépsége és dekorativitása figyelemre méltó, hanem azon sajátosságuk is, hogy hozzájuk tervezett textilekkel - dekorokkal és bútorszövetekkel - együtt, egymással kiválóan kombinálható változatokban kaphatók. Tapétáink alapanyagukat és felületkezelésűket tekintve változatosak, eltérő funkcionális igényekhez alkalmazkodnak.


 Részletesebben a függönyökről:


LAPFÜGGÖNY


A függönytípusok között az utóbbi időben egyre népszerűbbek a lapfüggönyök. Ezzel a megoldással modern, vagy minimál stílusú otthonát egyaránt díszítheti. Az anyag kifeszítve lóg az ablak előtt és ellentétben a szalagfüggönnyel szélesebb textíliából készül, így igény szerinti szélességűre alakítható. Fényáteresztő, illetve sötétítő anyagból is elkészíthető. A lapfüggöny rögzítése tépőzárral történik, így a kezelése nagyon egyszerű és praktikus. Akár térelválasztó elemként is funkcionálhat otthonunkban. A különleges megoldást kedvelőknek ajánljuk az un. Wave sínrendszert, amely hullámvonalat ad alul és felül a panelnek.


BLACKOUT FÜGGÖNY


A blackout függöny funkciója az, hogy kizárja a fényt és hőt a lakásból, így redőnyök helyettesítésére is kiválóan alkalmazható. Anyagának köszönhetően képes teljesen elsötétíteni a szobát, így használatával kiküszöbölhetjük a zavaró fényt és ezáltal lakásunk is hűvösebb lesz. De akár térelválasztó elemként is funkcionálhat a lakásban. Tisztításuk megegyezik a hagyományos textíliák tisztításával.


ROLÓ


A roló manapság már nem a klasszikus értelemben vett árnyékoló-, sötétítő berendezés. A modern lakberendezés és az új trendek előretörésével a roló mára egy divatos, letisztult, egyben elegáns dísze lehet otthonunknak. Kezelése egyszerű, különleges megjelenése pedig egyedi hangulatot kölcsönöz ablakainknak. Praktikus megoldás lehet a vizes helységekben, ahol a hagyományos függöny alkalmazása nem megoldható, dolgozószobákban, gyerekszobákban, irodákban. Fix és egyedi méretekben egyaránt rendelhető.
A roló függőlegesen mozgatható függöny. Kiengedve kisimul az ablak előtt, felhúzás után pedig rudak segítségével összegyűjti az anyagot és vízszintesen tartja. Tulajdonképpen klasszikus és modern stílushoz egyaránt alkalmazható a roló, ezt az adott tér és stílus határozza meg. Ennek függvényében használhatunk fényáteresztő, sötétítő, sima, vagy mintás textileket. Sőt! Elképzeléseink szerint választhatjuk a sima vagy ráncolt megoldást is. A függönyanyagok megválasztásánál praktikus szempontokat is figyelembe kell vennünk. Fontos, hogy felhúzott állapotában a függöny ne akadályozza az ablak nyitását és az anyag vastagsága ne gátolja összegyűjtését.


RÓMAI ROLÓ


A római roló függőlegesen mozgatható függöny. Kiengedve kisimul az ablak előtt, felhúzás után pedig rudak segítségével összegyűjti az anyagot és vízszintesen tartja. A minimál és klasszikus stílusú otthonokba is tökéletes választás lehet. Készülhet fényáteresztő és sötétítő anyagból egyaránt.


FRANCIA RAFF ROLÓ


Szintén függőlegesen mozgatható függönytípus. Annyiban tér el a Római rolótól, hogy az anyaga ráncolt és sem felhúzott, sem pedig leengedett állapotában nem simul rá az ablakra. Elsősorban a klasszikus, romantikus stílusú otthonokba ajánljuk.


FÉNYÁTERESZTŐ FÜGGÖNY


A fényáteresztő függöny anyagát tekintve lehet voile, pamutvoile, organza, sablé, batiszt, len hatású, jacqard, csipke. Lehet egyszínű vagy mintás, sima vagy hímzett, mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.


DEKOR FÜGGÖNY


A dekor illetve sötétítő függönyök nagyban meghatározhatják otthonunk hangulatát. Harmonizálniuk kell fényáteresztő függönyünkkel, bútorainkkal és illeszkednie kell lakásunk stílusához.


A karnisokról:


Kínálatunkban megtalálhatók a megfizethető, mégis magasan kvalifikált minőségű rúdkarnis rendszerek. Ezek alkatrészei, színei egyedi módon is variálhatók, akár fém, akár fa rúdkarnisról beszélünk.


Aluminium karnis rendszereinkben megtalálja az egyszerű kézi vagy zsinóros mozgatású síneket, amelyekből különleges egyedi hajlításokat (boltív, bástyaív, sokszög) is vállalunk. Újdonságként megtalálható az egyre kedveltebb panelkarnis valamint számos karnis előlap.


Kínálatunkban szerepel még többféle raffroló gyöngyzsinóros és sima zsinóros kivitelben, dekorcsipeszek, bambuszrolók, valamint vitrázs rudak.  


Tapétákról bővebben:


A tapéták mintakönyvekből történő választás után, rendelésre kaphatóak. Szállítási idő: 2-4 hét.  • papír alapanyagú

  • vinil, azaz vízálló, lemosható felületű

  • habosított PVC alapanyagú

  • akusztikus, poszter, gyerek


Az általunk kínált tapéták alapanyaguk és felületkezelésük szerint:  • természetes alapanyagú

  • ragasztásnál kisimuló, gyűrt papírtapéták

  • lángmentesített felületkezelésű

  • különleges vlies* alapú

  • akusztikus


További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

* Mi a vlies tapéta?
A vlies tapéta különlegessége abban rejlik, hogy papir helyett cellulóz-poliészter szálkeveréket tartalmazó nem szött textilia a hordozója. Erre a hordozórétegre viszik fel a tapéta mintázatát adó habréteget. Egyszerü, mert csak a falat kell beragasztózni, a terméket nem. Nem szakad, nem gyürődik. Nedvesen is vágható. Száradás után sem változik a mérete, nem keletkezik benne feszültség. Ragasztás közben leszedhető és visszarakható


díszléc Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!